<3 M

nu har jag en liten nätt paus, i hela 5 minuter till innan det är dags att börja skriva igen. ikväll ska den in och imorgon börjar examensjobbet. nästan pirrigt! har galet mycket att fixa och ordna, om en vecka packar vi antagligen för fullt för att lämna landet men det blir nog bra!

osammanhängande? yes. märkte just att det var dags att borsta gaddarna också så här kan jag ju inte sitta längre.... bara tre minuter kvar av paus.

rederiet?

torsdagar förknippar jag på något komstigt sätt till rederiet.
den serien borde helt klart börja sändas i repris!


låångt inlägg

jag har legat i idag. har tvättat några veckors tvätt, städat, rensat, sorterat, tränat en snabbis och pulat. imorgon är det en stor dag som är likamed födelsedag, la familia kommer på besök och då vill jag ha det städat.

nu ska jag fortsätta njuta av min sista dag som 23.


jag saknar er!

det är mycket nu och jag saknar mina vänner.
mina två lediga kvällar den här veckan har ägnats åt hemmet, att försöka skapa lite ordning här. jag har bott här i nästan ett halvår men ändå inte fått upp varken hatthylla eller gardin. nu är iaf det förstnämnda uppe.

idag är det fredag och jag har galet mycket att göra men någonstans gnager det i mig att jag vill träffa mina kompisar, jag vill inte gå ut utan jag vill bara ha en lugn skön kväll med film eller något annat kul. den senaste tiden har liksom spenderats mest med miiike, mest för att jag tycker massor om honom men också för att vi kan hänga efter mitt kvällsjobb. sen ska det inte stickas under stolen med att vi mina två senaste lediga helger har rest bort.

jag får dåligt samvete, har jag blivit en sån som jag aldrig skulle bli igen? egentligen tycker jag nog inte det, för alla andra verkar också ha fullt upp och folk kan faktiskt fråga mig också om vi kan hitta på saker... skulle någon bara fråga och jag skulle vara ledig skulle jag alla gånger säga ja. för ni, mina vänner, är otroligt viktiga i mitt liv.

jag känner mig liksom lite tom idag. jag saknar er!

en helg utöver det vanliga

jag har haft en helt gudomligt skön helg med fina micke & hans kompisar. eftersom de inte är lika bra på geografi som att dricka öl var informationen om att jag skulle till Riga felaktig, jag skulle tydligen till en Ö i Estland vid namn Ösel- en lyxspa-ö. Och Ja, vi har verkligen haft det spa:igt och skönt. Vädret kunde varit MYCKET bättre men det spelade nästa ingen roll nu om  man bortser från att flyget hem blev inställt och vi fick ta en liten nätt omväg till Talinn på sisådär fyra timmar för att sedan kunna flyga hem i blåsten.

nu är vi hemma. jag med mina blåsor men nöjd ändå för jag har just avnjutit en god lunch i form av varmrökt lax och kokt potatis!

RSS 2.0