helg?!

nu är hemtentan inskickad och den nya kursen börjar inte förrän på tisdag.. så den helgen kan ses som den första i mannaminne som "ledig", iofs jobbar ju kvällar hela helgen men ändå. jag hinner med att vara ledig ändå. har lekt med min trogna vapendragare L., igår försökte hon lära mig guitar hero.. men tyvärr är jag ett hoppöst fall! idag sov jag läänge, sedan har jag shoppat lite och nu laddar jag för jobb. det enda som fattas nu är lite karaoke på edelweiss efter jobbet ikväll så skulle den här helgen vara perfekt.

etthundratjugonio

jag sitter och hemtentar. har förflyttat mig en mil norrut för att ha bästa tänkbara pluggmiljö. och jag tror faktiskt att det fungerar, har iofs unnat mig en del. igår en snabb shoppingtur med L. och idag en promenad runt S. med samma L. som är ett alldeles ypperligt sällskap. nu är det bara 129(?) dagar kvar tills vi åker (tack L. och windows vista för nedräkningen!), kalas blir det när det är 100 dagar kvar tills det riktiga kalaset blir av. men först måste vi avverka massor med jobbtimmar och svåra kluriga tentor.

idag begav sig denna där till alperna men innan dess hann han skicka en låt till mig. så fin. underbara han.




skåne-land

det blev till att åka en dag tidigare tänkt, därav den dåliga uppdateringen innan jag åkte (ehh..)
skåne-land var hur som helst hur nice som helst, sällskapet var det bästa. maten den godaste. och kent-konserten grym. ska man hitta något att klaga på, klagar jag väl på vädret...

hann ju med en snabbvisit till mipsen i lund också snäll som hon är gick hon upp med mig halv sju imorse (därav min otroliga trötthet.. har ju faktiskt jobbat idag också) för att se till att jag kom med flygbuss & flyg i tid. mot sängen... imorgon blir det upp med tuppen igen och skriva redovisningen som ska hållas klockan nio. bättre uppdatering kommer..

hoppla hej

stressigt.. ska fixa tre uppgifter till imorgon, alla är påbörjade men ingen är helt klar. får väl sitta halva natten:) imorgon väntas jobb, på torsdag är det meningen att jag o l. ska inta stinsens nya affärer och sedan är det dags för jobb igen. hinner jag träna någongång också? kanske på torsdagmorgon.. hmm. på fredag beger jag mig söderut, mot skåne-land, kent och mia.

idag köpte vi ännu en "utflykt", 15 dagars äventyr på NZ bokat. jag längtar!!!!

bra morgonvanor

dåligt med uppdateringar. är för det mesta fullt ös, helgen har spenderats på bästa tänkbara sätt (om man bortser från lördagensdag och jobb fre-lör-sön.. men pengar iaf). utgång och födelsedagsfirande i fredags med efterföljande utgång på edelweiss, blev karaoke och vi skaffade oss en del nya vänner:)
lördagen bestod mest i att må dåligt för att sedan jobba o se l. & a. spela guitar hero. tyvärr klarade inte min favorit  trycket. söndagen spenderades med linnisen innan hon lämnade sverige, för att sedan titta på brors lägenhet med efterföljande våfflor på m. & p.s altan.. hann även med ett besök i sumpan innan det va dags för jobb, igen. apuuu!
men försöker skaffa mig lite bra morgonvanor, och va faktiskt uppe vid åtta imorse och storhandlade.. inte illa! måste plugga nu, innan det är dags för träning (?) och möte.

patricia

gårdagkvällen var rolig, jag knäckte lina på singstar (kan bero på att hon inte hade någon röst) men hon knäckte allt o alla på guitar hero... kvällen o natten spenderades mest på patricia, där vi mest funderade på om X. skulle bli sjösjuk även här liksom hon blev på en studentskiva som var på en stillaliggande båt? sedan styrde vi kosan mot mcdonalds och la upp ett årsförråd av ketchup, bara för att killen i kassan var grymt otrevlig och seg,
vi träffade iaf lite kul folk där..:)

nu ryktas det om att jag ska bli bjuden på mat och film.


utgång

jag va uppe riktigt tidigt idag igen... jag som egentligen kan sova hur länge som helst på dagarna, har jag blivit vuxen eller vad är det som händer? men måste erkänna att man kan få riktigt mycket gjort om man är uppe tidigt.. har tagit mig igenom ett kompendium, och nu väntar nagelfixning. ikväll ska vi ut och rulla hatt, så jag kanske borde ta en eftermiddagslur? för jag hoppas verkligen på en grym utgång, är så sugen...

fronda

solen skiner och jag lyssnar på fronda - här kommer det tomtar. har ägnat eftermiddagen åt en långpromenad, och pluggande. känns som att jag har lite att bevisa nu...
nu dags för jobb!


fem månader kvar

jag blir så trött på att jag inte lyckas blogga, kommer bara upp sidan kan inte visas... så ett sista försök för nu!
fick en ledig eftermiddag idag, så skönt.. har tvättat, städat o tagit en långpromenix. borde läsa foucault, men det får göras senare eller imorgon.
gårdagen spenderades på gymmet och i täbban med L. där vi shoppade loss, vi utvärderade även centrumets provhytter, då vi besökte de flesta (kanske lite överdrift, men nästan..). slutresultatet: stadium var sämst med sina duschdraperi-liknande provrum.

nu är det bara fem månader kvar, jag längtar!

ny månad

jag skrev ett flitigt och långt inlägg igår, men tyvärr kapsejsade mina föräldrars internet. får förlita mig på mitt eget ist. igår skulle min mormor fyllt 90, det firades med tårta.. kan låta konstigt, men det är precis så min mormor velat ha det... massa godsaker! det blev självklart en massa jobb för att sedan se råttatouille med L. jag hade nog faktiskt förväntat mig något bättre?
i fredags lyckades jag förvörigt få min första p-bot, jävligt onödigt och ovälkommet. kan helt klart ha roligare med 450:-, men annars leker livet minst sagt.. wiiie!
nu ska jag fundera vidare på mina och H.s månadslöften, jag hade en plan på att bara få äta godis en gång i veckan, men har börjat överväga att jag kan få äta godis på helgerna? hmm. ngt som har ngt bra förslag?
ska även komma igång med träningen igen, ska se om L. vill träna med mig imorgon måntro?


RSS 2.0