vi är överallt

det är måndag och ny kurs! ska nog faktiskt ta tag i mig själv och gå på introt som jag tänkt skippa tidigare. allt för närvaron (och för att jag ska förstå något) eftersom jag missar både torsdag o fredag när jag ska iväg till riga på spa:)

ikväll vankas det fotboll:D

viva la vida

efter en grymt bra helg, är jag nästan taggad för veckan. som inkluderar hemtenta, muntlig tenta, jobb, förhoppningsvis lite träning för att sedan förhoppningsvis fira helgen med lina och en utgång?:)

when you try your best but you don't succeed

neäpp, livet är inte lätt. det går tydligen bara inte?!


söndag

en fredagsmorgon slutade i att det blev lördagmorgon med en massa skratt, sprit och glädje. med världens bästa lina och min maja, som det alltid är lika kul att se, hennes eric, hans kompisar och ett gäng holländare.
en grymt kul kväll som resulterade i en mindre kul lördag där jag ännu en gång lovade mig själv att inte dricka så mycket!

idag ska jag göra comeback med träningen- pump står på programmet och kommer förmodligen dö. va några månader sen:)

fix you

det är mycket att tänka på.


det gör ont.ont.ont. jag vill inte. varför är jag en idiot? varför har jag inte pengar som ogräs? varför måste jag jobba på kvällarna? varför tog jag uppehåll från skolan förra hösten? varför är livet inte lätt? varför vill jag lägga mig under täcket och sova bort hela den här dagen och helgen? varför gråter jag en fredag morgon?


RSS 2.0