hej då på ett tag

jag har lyckats låna en dator jag inte förstår mig på. men tänkte bara säga att jag lägger ner bloggen tillsvidare.
allt är väldigt oklart och jag vet inte ens själv var jag kommer befinna mig den närmsta tiden men antagligen kommer jag varken ha tillgång till dator eller internet.
mitt liv har fullkomligt rasat, jag är krossad som person.

hej då.

tjuv och polis?

jag ska upp om några få timmar, kanske lika bra att jag håller mig uppe hela natten? kanske ska ägna natten åt att leka tjuv och polis, eller vad säger du?

ta mig tillbaks!

haha. jag laddar över kort från kameran, lyckades komma in på korten från resan. bästa tiden, ever! måste spika en dag med limpan när vi kan titta på korten och drömma oss tillbaka. drömde förresten en helt galet kul dröm om gossarna ekerö/bromma inatt och festandet i Oz, jag längtar tillbaks!

meningslöst inlägg

nej, jag orkade inte ta promenaden igår morse. blev inte många timmars sömn alltså... blev ändå massor med annat vettigt gjort; hemtentan lämnades in, seminairum i nya kursen och jobbade massor med timmar.
idag var jag (nästan) uppe med tuppen och tog en promenad, men vart tog våren vägen? höll ju på att blåsa bort?! hasr även hunnit skumma igenom litteraturen till morgondagens seminarium... nu ska jag läsa lite mer innan det är dags för lunch och sen jobb i massor med timmar.


... endast tomten är vaken...

jag sover inte. det är dumt.
det är annat som distraherar mig, typ friheten att känna att jag är så gott som klar med hemtentan och att det här är liksom min sista lediga dag innan hemska jobb- och skolveckan.

jag som hade tänkt gå ut och gå en långpromenad imorgonbitti. vem tror att jag orkar?

snart är glada helgen slut, slut, slut...

snart är helgen slut, det har varit en lugn och skön sådan. massor med plugg, träning, biobesök och allmänt häng. första lediga helgen på evigheter som jag faktiskt är hemma och inte är ute och flyger och far. skönt men jag gillar att röra på mig och när det händer saker men jag behövde nog faktiskt bara vara.
imorgon är det en  ny vecka, en ny kurs drar igång och massor med jobb väntar. ska hinna massor med annat också förstås. men den här veckan ska bli en nyttig vecka utan chips och godis.
nu ska jag fortsätta titta på beck.


wiiie

men wiiiiie!
nu har jag lekt på biblioteket o på banken... och jag har faktiskt skrivit lite.
jag kommer nog få min lägenhet några veckor tidigare. jag längtar:) föreningen har gódkänt mig, handpenningen betald... måste bara bli rik så att jag kan börja kolla på möbler och annat kul.
kanske ska spana på mitt blivande hus när jag ska iväg o leka i s-hooden. borde hinna träna också.
nu blir det korv.

"nu var det en karlslok som slank in där..."

helt underbart!

men det här gör ju inte att mitt pluggande går bra... (men har skrivit en sida nu på morgonen iaf. lite duktigt!)

jag skrattar så att jag gråter

en massa timmar med M. och J. resulterade i det här.



jag skrattar så att jag gråter..

vår?

det är blå himmel o solen sken in genom fönstret när jag vaknade. det är ju alldeles, alldeles underbart.
jag vill inte gå i skolan idag, jag vill vara ute på blomjakt och se om våren är här på riktigt.
kanske nåt att göra ihelgen, mellan knapprandet på den där saken jag som måste in på måndag.

nu ska jag spela lite gessle, det är vår- & sommarkänsla.

mähä!

min kropp har tröttnat på mig. så fort jag anstränger mig så bryter den ihop och kräver sömn på minst tolv timmar vilket jag absolut inte har tid med.
boxen igår var sjukt jobbig men det är ju så ett träningspass ska vara, så känner mig grymt vettig efter. lina, box om två veckor igen?
tandläkarbesöket gick också bra, hon var helt klart imponerad över hur mina tänder hade klarat en tripp på ett halvår... hon va mäkta stolt att jag hade haft flourtabletter med mig. jag bli så fånig när jag är hos tandläkaren, jag respekterar den där damen på tok för mycket... och skulle aldrig våga säga emot utan det känns som att jag måste vara sådär fantastiskt trevlig så att hon inte tar fram borren.
hemtentan går absolut inte bra, eller det går inte alls. jag lyssnar på musik och roar mig med att skicka mms till M.
hon och jag har infört mähä-s fotograferingar (ytterst bra sätt att kommunicera med någon sextio mil bort). någon gång kanske vi ska lägga upp vår vackra bilder?! men dagens bild är nog oslagbar:P

belöning

dags för paus. inte många effektiva minuter alls... och det här med belöningen känns inte så genomtänkt. måste hinna duscha och borsta tänderna (noga!!) innan mötet vid 14. sedan blir det att dra direkt till tandläkaren från mötet för att sedan efter tandläkarstolen bege mig mot träningen - box! står på schemat idag.
ikväll kanske det händer nåt kul, har iaf gått rykten om det:)

belöningen väntar

varför skriver jag inte? varför vill inte min hjärna samarbeta med fina fingrar? varför tänker jag på annat?
nej, den hemtentan vill sig inte. jag börjar inbilla mig att genom tv-tittande hinner pusselbitarna i mitt huvud lägga sig tillrätta och allt kommer bli superbt. risken finns iofs att jag kommer skildra tv-utbudet istället för böckerna.
jag pluggar duktigt till 12, sen belönad jag med att få ta en promenad runt kvarteret.

ett onödigt inlägg

jag försöker plita ner några ord, mår fortfarande konstigt men ändå mycket bättre än förut. efter mitt förra blogginlägg somnade jag om och har alltså sovit 15 av 24 timmar, är högst tveksam om jag kommer kunna somna ikväll.
hoppas någon rolig typ roar mig:) annars får jag väl fortsätta skriva på den där hemtentan som jag inte förstår.


mazarin

jag överlevde hela förra veckans jobb men igår mådde jag så äckligt dåligt så att jag var beredd på att ge upp men härdade ut. när jag kom hem somnade jag direkt och vaknade för 45 minuter sedan, 13 timmars sömn var jag värd:) men nu måste jag ta tag i tentakskrivandet och ringa de där människorn som ringde mig medan jag sov.
helgen har varit riktigt nice men har gått alldeles för fort; myskväll hos T., jobb*3, fira jojo med melodifestival, spy bar & garbo. lördagen fick ett lovely slut:)


killar kommer och går?

jag undrar när jag ska sluta tänka; "killar kommer och går, vännerna består". någongång måste man väl tro på evig kärlek? jag har nog bara upplevt den där evighets-känslan en gång och då vart jag bränd. jag har lagt det förhållandet bakom mig men ändå finns några små ärr kvar, jag är rädd för att uppleva den känslan som jag upplevde den där hösten när vi gjorde slut. jag mådde groteskt dåligt och hade den där känslan av att jag kunde börja grina när och var som helst. jag vill tro på evig kärlek!
jag vill aldrig förlora mina vänner, de är otroligt vitkiga och den jag är kär i måste acceptera och fungera med mina vänner annars är det dödsdömt. så nära som jag och L. står varandra kommer nog aldrig en kille kunna göra, vi har varit med om så mycket tillsammans, med- och motgångar. hon är en stor del av mig och jag hoppas att vi alltid kommer vara lika bra vänner, hon är världens bästa vän!







just nu är framtiden rätt oviss men den där känslan i magen är underbar.

en vidrig granne

jag blir mörkrädd för människors människosyn. vidriga granne.

känns så taggande att dra och jobba när alla går på helg... mot jobbet.


f som i fredag

redovisningen gick skapligt idag, absolut mer förberedda den här gången men fortfarande vissa som inte tar sitt ansvar. but but... hade tänkt träna idag men unnade mig en ledig eftermiddag och har lagat ordentlig lunch men också varit duktig nog att laga för mycket så att det räcker till en matlåda också. vuxenpoängen så det skriker om det!
ikväll vankas det jobb och en tripp förbi T. efter jobbet?!


t som i torsdag

jag är sjukt seriöst och jobbar ikväll med men slutar om en halvtimme, jippi:) så unnar mig en stund vid datorn nu efter några timmars hårt slit.
skolan idag var verkligen över förväntan, redovisningen till imorgon är kirrad och seminariet överlevdes också. fick tillbaka hemtentan och jag fick ett lovely betyg på den, jag är sjukt nöjd med mig själv eftersom jag kände mig rätt missnöjd när jag lämnade in den. hade ju inte skrivit en akademisktext sen april och jag kände mig minst sagt ringrostig men tydligen icke:) jag grubblade på bussen hem vad jag gjort för skillnad nu gentemot föregående hemtentor; och insåg att det kanske är jag som person som trivs med mig själv mer än någonsin, har nog lärt känna mig själv väldigt bra och vet vad jag ska fokusera på för att få en positiv-feeling. när jag skrev förra tentan var det också första gången sedan jag började plugga som jag faktiskt inte träffade någon (någon som i någon som jag dejtade) och jag slapp känna det där dåliga samvetet som ofta gjorde sig påmint när jag hade alla bollar i luften och denne någon som jag ville träffa men som för det mesta bara hamnade i kläm på alla möjliga sätt. jag vart stressad, någon fick ta skiten. jag prioriterade tokigt, försökte göra så mycket som möjligt på dygnets tjugofyra timmar och det slutade för det mesta med bara några få timmars sömn varvat med heltidspluggande-förskola-barnflicka-hemtjänst. jag hade ett mål och det var att finansiera min resa.
nu har jag nya mål. hoppas dygnets timmar räcker.

seriöst värre!

det finns nog en anledning varför jag inte ska logga in på msn på morgonen. människor på andra sidan jorden är uppe, människor som får mig att längta tillbaks.
har hunnit med att laga falukorv o makaroner nu på morgonen också så nu är dagens matlåda fixad. har sjukt lite kontanter och är utan visa-kort eftersom seb är så grymt sega på att skicka ut ett nytt kort. så lever budget vilket passar mig prima... men vore ju kul om jag kunde få ett nytt innan lördag när vi ska fira jojo!
vill verkligen hinna träna men min kalender är verkligen fullsmockad, men ska inte klaga det är kul att ha mycket att göra och de flesta grejerna är roliga.


cash is king!

nu har jag äntligen jobbat klart, utan rast och fick stanna en timme längre... det är pengar! men mig mage har kurrat sen åtta och nu känns det meningslöst att äta något eftersom jag ändå ska upp snart och äta frukost. med andra ord ska jag släpa mig mot sängen så jag orkar med allt imorgon också.


jag blir så glad när jag ser dig.


wiiiie!

idag skulle jag ju ha min lediga dag men icke. har än så länge tränat, varit på visit i solna, hämtat bok och ikväll ska jag passa på att jobba extra. behöver pengarna mer än någonsin typ... har dagen till ära köpt lägenhet!!  ett lyckorus och det känns verkligen apbra fast såklart lite pengaångest men men:D


försenad julklapp

jag har än så länge varit sjukt effektiv och är hemma o slänger i mig lunch för att orka med massor med jobb. varför tackade jag ja till att jobba de där extra timmarna?
jag blev extra glad idag när jag träffade underbara m.s mams i rudbeck och fick en påse med försenade julklappar:) helt lovely, inom en snar framtid ska jag leka med dem. kanske den ena kan göra mig sällskap i bilen ikväll?! tycker m. ska komma hem ifrån lund nu, har inte sett henne sedan juli. det är sjukt längesen!

fästman eller fästmö?

ju mer klockan blir desto mer tänker jag, men jag har hakat upp mig på ett ord. fästmö. tänkte i föregående inlägg skriva hur underbar min världsbästa bror och hans tjej/flickvän är. men tjej/flickvän blir ju fel, de är ju faktiskt förlovade och ska gifta sig så egentligen borde jag skriva bror och hans fästmö... men det stör mig, för själva ordet fästmö tycker jag är rätt fult och denna prick som har lyckan att gifta sig med min bror förtjänar en fin titel. för hon är en fin människa och inte en människa som jag förknippar med något gammaldags med ett rutigt förkläde på väg till hagen för att mjölka kor.
fästmö är egentligen något fint, jag vet... men jag kan inte hjälpa att jag tycker att fästman låter mycket finare än fästmö.

den dagen jag bestämmer mig för att gifta mig med någon kommer jag säkert älska ordet fästmö och mena att det är minst lika fint som fästman.


underbara människor

min trippelbokning verkar ha ordnat upp sig. tack vare världens bästa familj kan jag få ihop det hyfsat bra, även jobbet var snälla. nu återstår bara att se vad den berömda kattkvinnan tycker om att jag försvinner tidigare från den dödsobligatoriska lektionen?! fortsättning följer.
nu måste jag lyckas lista ut hur jag bäst kommer över en bok som jag verkligen behöver till på torsdag...


bajs jag

suck. jag borde titta i min kalender lite oftare! jag är trippelbokad imorgon. wiie, liksom. hur ska jag prioritera? bajs jag.

som i bullerbyn

igår när jag låg i sängen önskade jag att det skulle vara som i bullerbyn att alla skulle få stanna hemma alternativt gå hem tidigare från skoaln för att det var så mycket snö. hur mysigt vore inte det? fats vi kanske måste byta ut snön mot regn och då känns det helt plötsligt inte lika mysigt längre...


hej åldersångest!

drömtjej vs. drömkvinna?

åldersångest. hej!


hem ljuva hem?!

haha. i det föregående inlägget syns det ganska tydligt att jag pysslade med annat samtidigt som jag skrev. man kan knappt tro att jag pluggar svenska:)

är iaf nyss hemkommen och för den intresserade kan jag meddela att det var större plan den här gången men även denna gång lyckades en komiker joina mig (de måste dras till mig:P). har haft en kalashelg iaf!
men samtidigt som jag gick in genom dörren ramlade måstena över mig, sitter och tokläser & skriver just nu så att jag vet vad jag ska prata om på redovisningen imorgon. rätt tröttsamt att det bara är två av sex som bryr sig om hur det går... men men.

wiiiiiiie.

den är hittad!

wiiie. jag hittade min plånbok!
väskan har packad och jag börjar faktiskt lite bra trött så förtjänar helt klart några timmars sömn efter en händelserik vecka utan alltför mycket sömn.
frågan är hur jag kommer klara mig utan min bitch, har ju inte sett henne på flera dagar... och kommer nog inte träffa henne på flera dagar till. hon är iaf världens bästaste bitch!

jag älskar...

åh. jag älskar min ipod, den spelar låtar som får mig att studsa, fjärilarna att snurra runt i magen men också att min hjärna att få börja tänka. älskade ipooood.
har lekt i skolan idag men hann hem för att snabb-packa lite så jag slipper göra det imorgonbitti för planet går faktiskt inte lika tidigt den här gången.
mot jooooobbet

men åååh

jag är ju hopplös, hade ju tänkt träna nu innan skolan men självklart somnar jag om. bajs jag! kommer ju inte hinna träna på eviiiiigheter!

någon som säljer en husvagn?

jag e depp nu. jag kommer nog bara ha råd med en husvagn och bosätta mig på rösjöns camping, för det finns ändå en gräns för vad min "studentekonomi" har råd med. men budade på två helt lovely lägenheter.

seriöst, det där är helt galet mycket pengar. man ska tänka på att man måste pynta ut med 120000 extra för att en balkong ska byggas. någon som kan gissa vem jag är?


motivation? yees

det ringde en försäljare alldeles nyss som höll på med någon undersökning, jag svarade att jag kunde ställa upp om det inte tog alltför lång tid men innerst inne önskade jag att hon skulle säga att undersökningen skulle ta 30 min och inte 5. allt för att slippa plugga. motivationen är på topp!


RSS 2.0