snabbvisit

har jobbat hela långa kvällen och är hemma på snabbvisit. ska bara plocka ihop lite kläder, smink och grejer inför morgondagen då det bär av mot gotland. kommer säkert bli jobbigt och hemskt, bästa torsten liksom.

utskrattad

nu har hantverksgubbarna bill och bull varit här, nästan trevliga förutom att de skrattade åt min morgonfrilla och förde massa oväsen av sig.

dags för en promenix, måste bara se vädret för morgondagen. hoppas på bra!

benke

jag var och handla på ica imorse; det va jag & alla pensionärer. framför mig stod en dam med hatt och ett inställsamt leende och hennes slav och säkert tillika man benke. jag tror att alla i affären lyckades snappa upp han namn då hon medan hon skulle betala lyckades slänga ur sig "neeeej, benke" med några sekunders mellanrum. benke hade glömt stoppa äpplena i en påse, lagt noblesseasken med streckkoden inåt istället för utåt, glömt stoppa bananerna i en påse, han hade lagt en tv-bilaga på bandet till sin hustru (neej, benke. bilagan kommer inte förrän imorgon. det där är ingen tv-bilaga.) kassörskan tog hand om tv-bilagan medan tanten frågade säkert fem gånger "benke, du har väl gått tillbaka med tidningen nu..?idag ska vi inte ha någon bilaga". stackars benke packade även kassarna fel sen. no shit, där var det frun som bestämde!

soppa

har ätit tokigt god potatis- & purjolökssoppa och varma mackor. yummie! mamma hade överraskat mig med en matlåda. JIPPI!
den här soppan är av helt annan klass än pulversoppan A. tillagade förra veckan, den betod mer utav vatten och klumpar än ngn god smak av varken det ena eller andra.
men ska inte klaga, det finns de som inte får något alls.


basket på g?

jag har tydligen inte ensamrätt längre på att föra värst och mest oväsen i det här huset. människan/människorna (vet faktiskt inte vad det är för troll som bor ovanför mig) har bestämt sig för att leva loppan när jag vill ha lugn och ro. helst flyttar de möbler och jag har seriösa funderingar på att dom utför någon sorts bollsport däruppe.. exempelvis basket. allt som oftast låter det som studs och spring och gärna musik.
sånt tolererar vi inte, isåfall vill jag vara med. ska nog samla mod och gå upp och knacka på.


resumé

fy tusan, vilken aprolig helg. i fredags körde vi singstar för hela slanten.. jag fick visa mina otroliga musikaliska talanger. det är nästan ett måste att införskaffa ett ps2 och singstar!

igår fick jag ta itu med städning och diskning, diskberget va så gigangtiskt som de kunde bli och jag har de senaste dagarna fått äta yoghurt med tesked i brist på rena matskedar. jag hade den bästa städhjälpen i världen. tack!

sedan blev det vinpimplande med efterföljande utgång, apkul det med även fast kvällen slutade i u-v av alla världens hålor!

nu måste jag ägna mig åt något jag inte ägnat en tanke åt ihelgen. skolan!

äta sko?

ibland drömmer man konstiga saker men nattens dröm tar nog priset, jag drömde att jag åt min trasiga stövel. mums fillibaba och att den smakade ungefär som lakrtischoklad. yummie

tick tack

om sex timmar ska jag hoppa upp som och visa mig ifrån min bästa sida, jag ska vara sådär super pigg och käck, lite sådär som folk vill spy på sådär tidigt på morgonen. men tro mig, det är en fasad.. skulle jag bara få tid att blunda skulle jag somna på stört. morgondagens utmaningar kan bestå utav att för tredje(?)dagen den här veckan servera åttio människor mat. (stackars dom!) men förhoppningsvis får jag hänga med kidsen.


RSS 2.0