flyg fula fluga flyg

jag har äntligen orkat överföra bilderna på telefonen nu...
mitt lovely flygplan från förra veckan, hoppas det som jag ska åka med på fredag är liiite större.



ser ni henrik schyffert?

wiiiiie

wiiiiie. ge mig snö igen så att vi kan gå ut och leka...


idag är en bättre dag. nu ska det jobbas!

sug!

idag suger livet hästpung. träningen med L. o kista med T. i all ära men allt annat har gått helt åt helvete. jag orkar inte bo här en sekund till. jag håller på att bli tokig, det är inte normalt att slänga någons grejer bara för att den försvunnit från landet i ett halvår... det är inte heller normalt att snoka i någons grejer och det är framförallt inte normalt att sälja dennes tv. jag är så jävla arg att jag inte klarar av att se eller prata med någon här.
inte blir det bättre heller av att en i familjen bokar in oss andra ikväll men att det inte blir något utav det och att jag slösar bort en av mina två lediga kvällar den här veckan på att göra nada. jag har bra mkt roligare saker jag kan göra än att sitta här. jag vill fly, för helt seriöst.... jag mår skit av att bo här!

en liten update

såå mys igår med middag hos T. har inte ätit tacos på evigheter och är så sjukt gott. yummie!
idag har jag varit rätt effektiv än så länge, har spanat in D. o H.s nya lägenhet, kommer bli mkt niice när de får flytta in. är inte alls bitter att jag inte har nånstans o bo medan de har det fint.. neeej! har hunnit med o träna och testa skakmaskinen, jisses kändes som att jag snurrat runt i torktumlaren några varv för mycket!
nu ska jag läsa lite eller iaf maila lite vettiga människor om min framtid sen ska jag träffa T. och kanske hänga lite i kista:)

åka sopsäck!

idag är jag ledig, eller kan man kalla det ledig när man har massor med böcker att läsa? det är alltid mycket men det är kul... iaf tills man sitter där med hemtentan!

igår åktes det sopsäck, helt galet kul. kolla min helt underbara väns blogg för att se bilder från spektaklet.
nu ska jag läsa vidare innan jag ska bege mig mot T. där vi ska äta tacos:D


ut i snön

jag tror att det är en dålig dag idag. jag gillar inte semlor och jag hittar inte min pulka! jag som är så sugen på att åka pulka, får fixa plastpåse! men idag är liksom en bajsdag, jag "förlorade" budgivningen på en helt lovely lägenhet. jag vill bo själv. jag orkar inte! kommer sluta med att jag hamnar på psyket, men iofs där kanske jag får mer space än här?!
nej, nu ska jag leta fram mina raggsockor o gå ut o leka i snön innan jag ska plugga.

en update kommer nog sen:)

farbror barbro

helgen har varit sjukt bra. åkte nog jordens absolut minsta flygplan dit, försökte ta kort och ska lägga upp sen. men självast hänget där var mycket mys!
igår kväll firades hanna med pompa o ståt och jag är fortfarande (trodde inte man kunde må dåligt såhär länge?!)så bakis att jag knappt vet vad jag själv heter.

dunka mig gul & blå

jag har varit uppe länge och skriver det sista... eller snarare letar efter meningar som jag kan plocka bort, det är för många sidor! men min hjärna fungerar inte riktigt, kan inte komma på när jag senast var såhär trött?!
den nya kursen drar igång idag så ska spendera hela långa dagen i skolan innan det blir jobb och sen borde jag absolut sova för flyget går tidigt imorgon.

undrar om jag träffar någon trevlig i mörby idag, roligt värre senast jag var där när jag sprang in i herrn från båten mellan malaysia-thailand och sen i han denna därn som vi hängde massor mer men som jag varken pratat eller träffat på mer än ett år.

ibland händer det faktiskt underverk

min gamla chef hade lagt några goda ord för mig ute på ön, minst sagt. fick ett väldigt roligt samtal från en dam, jag träffat några gånger när jag varit ute och jobbat, som kom med ett väldigt lockande erbjudande till mig. hinner jag? vågar jag? får jag? är det ens möjligt?
det här erbjudandet skulle om allt går i lås göra att jag slipper pendla till sollis, att jag slipper jobba så mycket kvällar och framför allt helger. iofs kommer jag ha massor att göra den lediga tiden men ändå. tåls att tänkas på!

ordbajsning på hög nivå

2924 ord är nu ordbajsade. jag är lite lätt orolig för att det här inte kommer räcka för jag har helt tappat allt som heter akademisk text, det här är mer riktat till en sjuåring. jag har skrivit, läst, hämtat citat i flera timmar men det blir ingen struktur. jag är trött och uppgiven... men ska strax iväg och kolla lägenhet, kanske blir mer motiverad till och skriva när jag kommer hem! vem vet, ibland händer det underverk.

mindre än en vecka

jag har inte hunnit reflektera vad det är för dag idag men nu är det liksom mindre än en vecka kvar. wiiiie! hur länge har jag liksom inte väntat på nästa fredag?
just nu känns livet så bra!

om man spärrar upp sina ögon o tittar ut, ser man galen ut!

men säg att du skämtar. nu försöker bloggen också distrahera mina pluggambitioner genom att låta all text försvinna som jag har skrivit här och det är nog inte meningen att jag ska lyckas öppna word idag och börja skriva ner något? dokumentet skulle vara lika tomt som min hjärna är just nu. nog om skolan.

igår lekte jag med S. och L. hemma hos L. på söder... så kul att träffa S. igen efter massor med månader och såklart alltid lika kul att träffa L. underbara vänner!

jag längtar tillbaks. lyssnar på en sjukt bra låt som jag har bland de bästa och roligaste minnena till. lyckas inte lägga in en youtube-ruta idag men ni kan lyssna här.

det går bra nu, eller?

jag är trött. ikväll skulle det druckits öl med L. och S, men det varken orkas eller hinns med. måste verkligen ta tag i den där hemtentan som har legat och stirrat på mig länge nu! vill helst undvika all ordbajsning, har redan behövt ta till två gånger den här veckan dels till redovisningen igår och litteraturanalysen idag så min lärare kanske ska ha något med lite mer djup nu.

men vissa saker måste man få ur sig och de senaste dagarna har en känsla gnagt i mig så lika bra att jag får ur mig det kanske?

någon kallade mig någon gång korko och ja, jag är hopplös. jag mår hemskt över helgen, jag betedde mig skit mot minst fyra för mycket men en enskild blev särskilt drabbad och det är den jag tänker främst på nu. aj, vad jag har ångest för det. korv, jag hoppas inte att jag på något sätt förstört något för dig! jag vill verkligen att du ska vara lycklig med det liv du har nu och jag hoppas att allt har löst sig till det bästa! vet inte vad jag ska göra men önskar att vi kunde få vissa saker ogjorda och att du mår bra. för även om du inte tror mig, så har du en speciell plats i mitt hjärta och jag vill att alla mina hyresgäster där ska vara lyckliga och du förtjänar det verkligen efter allt jag ställt till med det senaste året. jag vill nog egentligen bara klämma ur mig ett förlåt, jag hoppas att allt ordnar sig och att jag någon gång hoppas att vi kan vara vänner för du är en helt underbar människa och en vän jag inte vill gå miste om därav min sjuka ångest över att ha varit en bidragande del i kaoset. det viktigaste just nu är att allt löser sig eller har ordnat sig för dig! jag kommer alltid finnas här som vän för dig, så säg bara till om jag kan göra något.

nu är det dags för matlagning innan det blir plugg!


aj!

jag vill flytta. jag vill hitta min drömlägenhet och den som jag tittade på idag var liiite av en besvikelse. planlösningen superb men bubblor i badrummet känns sådär!
tänk om jag kunde få min drömlägenhet till ett bra pris, hmm.. jakten fortsätter!

idag är en dag när jag mår dåligt. blää. ska lägga mig i sängen igen och imorgon måste jag ta tag i mig själv och ringa doktorn för såhär kan det inte fortsätta! att gå till doktorn ger mig alltid lite ångest, är rädd att alla mina farhågor ska visa sig vara sanna. alltså gör man nog bäst i att inte gå dit så kanske skjuter upp det där någon dag till!


mot värmen?

jag fryser som en toka nästan jämt. jag är inte van vid att det här är så äckligt kallt! på nätterna sover jag i pyjamas, raggsockor, duntofflor, filt och duntäcke. och ändå fryser jag! det kan inte vara normalt. jag borde få en resa till varmare breddgarder så att jag slipper frysa;)

idag har det faktiskt pluggats en del, städats, tagits en promenad och nu ska jag iväg.


hårfin skillnad


 före                             efter

jag som tyckte om mitt långa hår, nu är det nästan kort igen. känns som jordens förändring och att håret är för kort för att sättas upp men egentligen borde jag vara glad över att ha något hår kvar med tanke på hur slitet det var!

dagen har ägnats åt skola, fick hälsa på i min gamla skola och ha föreläsning innan det blev bibliotekshäng med världens bästa pluggsällskap!
kvällen har jag försökt ägna åt att läsa men kom så mycket annat i vägen så har bara tagit fram markeringspenna men imorgon ska jag läsa!


nu ska jag försöka sortera bilder och njuta av min världsbästa musik som spelas!


ge mig motivation!

jag är verkligen dålig. skolböckerna tittar uppmanande på mig o ropar tyst - ta mig, läs mig! jag vill verkligen men motivationen befinner sig inte hos mig idag. jag gör allt för att sysselsätta mig med annat och snart är dagens läsmöjligheter slut för mig... ska strax åka mot stan för att få håret klippt (förbereder mig på att hon ska sucka över mitt slitna hår och tvingas klippa av allt...), träna och sen hinna förbi T. där lasagne och kladdkaka väntar!

snigelfart

min hjärna är som en torr wettex-trasa, behöver fuktas för att vakna igen. det är bara fingrarna som sakta men säkert försöker sig på att formulera något som sedan kan bli ett inlägg. min hjärna är nyfiken. mest nyfiken, som lina skulle sagt!
det känns som att jag har varit hemma i evigheter men jag kan sedan konstatera efter en snabb titt på dagens datum att jag bara varit hemma i två veckor. två veckor är ju typ inget. hur har det här gått till? varför gick inte tiden såhär sakta när jag lekte i Cairns? fast å andra sidan är det tur, tänk va mycket dumt jag hade hunnit ställa till med då. jag hade nog även varit pank och eventuellt försökt mig på att sälja mitt världsbästa resesällskap i hopp om att få fortsätta leva i min bubbla.

som ni märker har jag överlevt min första jobbhelg sedan juli, längtar till lön... ska bli så äckligt skönt att få in lite pengar igen.


RSS 2.0