blåmärke

häromdagen skar jag mig rätt ordentligt på en kartong, det är ett sånt där roligt sår som glipar som man iksom kan trycka isär.. säkert jättebra för läkningsprocessen! hur som helst insåg jag att såret inte var lika kul när man tog bort nagellack med nagellacksborttagning eller när man skulle smörja in händerna med handsprit. det gjorde rätt ont.
jag har även gått omkring med ett ömt och ont pekfinger, nyss upptäckte jag att det är ett blåmärke längs sidan. det förklarar varför jag inte förstod varför inte smutsen gick bort... smart, jovisst.

jag är hos m. o p. under min rast eftersom min pappa tyckte att jag kunde plocka iordning i "mitt rum" så att jag iaf kan sova i sängen, när jag bosätter mig här igen, som idag är täckt med med lite kläder. de får liksom inte plats på golvet för där står kartonger o annat jox. jag gjorde ett försök att hänga in kläder och får faktiskt ångest över hur mycket kläder jag köpt sen jag flyttade. inte en chans att de får plats, jag vågar knappast använda dem så att min mamma o pappa ser. vill ju inte avslöja vad min största utgift är:p de tror säkert att det är på något vettigt som mat eller kurslitteratur. men nej, nej... inte här. inte alls. det senaste året när jag har varit här med "nya" kläder oh de frågat eller kommenterat det har jag 9/10 gånger kläckt en kommentar som " den här? nej..e  du galen? den e ju jättegammal?". varav de säkert är oroliga över att börja bli dementa o. nickar förvirrat och kläcker kommentarer i klass med "jo, just det.. det va den där du köpte i våras... va?"

nej, nu måste jag återgå till jobbet. fick förresten en liten överraskning idag, jag va i tidningen. mohaha.


studs!

den här låten får mig liksom att studsa. den missbrukas nästan, är perfekt att lyssna på när man jobbar. även fast jag itne förstår ett jotta, tur att L. är en snäll kompis och översätter. så nu fattar jag allt, eller hur var det?:) jag önskar att min franska sträckte sig längre än till att kunna blommor.

nu ska jag fortsätta göra det jag ska, som jag skjutit på hela dagen (inte hela, men sen jag kom från praktiken och träningen... så lite duktig har jag ändå varit). den här rackarns rapporten måste ju in på torsdag(?) så ska skriva som tusan för sen blir det tentaplugg för hela slanten. (njaee... men det bordes)

men först ska njuta av mitt solna, inte många dagar kvar här :(


fina söööder

det är med blandade känslor jag packar ner saker, nu har hälften av mina kläder flyttat till sollis och utan dom känner jag mig inte riktigt hel... och mycket av de kvarvarande kläderna ligger nu nerpackade i kartonger här. så just nu vill jag bara få det här överstökat och va flyttad o ha städat o allt nuuuuu. men samtidigt känns det sjukt sorgligt, för jag har trivts här, jag kommer förmodligen aldrig bo såhär nära ett köpcentrum, ha så nära till allt. kommer ju sakna edel, pizza-gubben som gör min grymt goda sallad, tsatzikin, wok-stället och liksom allt annat.

har förresten varit en väldigt effektiv idag förutom mitt femtimmars-pack-pass har jag praktikserat och varit på en steg-1-brandutbildning som det så fint hette... mina chefer tyckte att jag skulle få leka med brandsläckare o brandmän en eftermiddag och det säger jag inte nej till (inte för att jag hade något val).
men nu borde jag sova har inte tagit igen helgens uteblivna sömn, det va sjukt fint när vi kom ut från ett mörkt ställe ut till ljuset o se att solen gått upp. då är söder lovely.

alvedon

det här är inte bra. huvudet o kroppen gör så ont, men halsen har i allafall blivit bättre. jag vill bara sova mer, så det är det jag borde göra nu... men vill inte sova bort en hel dag. så mycket som jag borde o måste göra.
nu ska jag knapra alvedon till frukost!


klubbad säl

jag är inte på topp, halsen gör såå ont och nu har det liksom spridit sig till resten av kroppen. det började imorse i skolan, men trodde det va ett typiskt sånt där undanflyktssymtom som höll på att skapas. men det blir bara värre, men min kropp brukar nöja sig med sömn så är allt bra sen.. så alltså borde jag lägga mig nu så är jag på topp imorgon. det är väl ungarna jag lekte med på förskolan igår som smittat mig med något läskigt, men är så kul att träffa dom. man blir så sjukt glad, träffade även L. som jag var "barnflicka" åt och S. så kul, har nästan saknat dom. han har ju blivit stor o börjat skolan, tiden går så sjukt fort.

när jag inte legat som en klubbad säl i soffan ikväll, har jag fortsatt packa. massor som ska tvättas, diskas o fixas innan de åker ner i kartongen, somliga grejer ska kastas o som jag sa någongång ska jag (försöka)skänka en del kläder, det blir en sorgylld ceremoni.

nej, ska nog fortsätta vara klubbad säl, var tur att jag avbokade mitt 7.30-22 jobb, i sista minuten, imorgon. istället borde jag ägna mig åt mitt seminarie som äger rum någongång imorgon (gaah. måste hitta mitt schema i röran så att jag vet säkert när,var,hur).

basgruppsdag

jag har överlevt årets sista basgruppsdag. och det är nästan en prestation, inte för att många dött utanför att jag faktiskt klara mig igenom att närvara på fyra hela långa dagar, till skillnad mot många andra.
hamnade tom i ett branddrama, där dom påstod att det "nya" sollentuna centrumet brann. jag såg ingen brand och efter fyrtio minuter lyckades vi ändå få kebab därinne.

nu ska jag leta efter lite grejer som ska med mig hem, och sen beger jag mig mot mitt kära solna.


obehagskänsla

egentligen gillar jag mitt jobb, iaf för det mesta. det känns som att jag har lärt mig en hel del om hur människan fungerar och hur jäkla underbara vi är, allihopa. men ibland när jag går in till folk (jag jobbar alltså som vårdbiträde, ni som inte vet) kan jag uppleva en sån där obehagskänsla, där jag känner mig osäker och skulle vilja krypa ur min "roll" och bara springa därifrån, då den här människan alltid betett sig skumt så denne har inte sett mitt egentliga jag så undrar jag om min obekvämlighetskänsla ändå lyser igenom? och dennes beteende är på många sätt märkligt, då jag fått det bekfräftat flera gånger då denne försökt sig på o gjort saker, som är ett steg för långt. men regaerar jag knäppt o tänker knäppt bara för jag har den här magkänslan?

B. ville släpa med mig på studentskiva ikväll, min första reaktion var jaaa, va kul tills jag börja tänka efter. jag är verkligen gammal, "barnen" på studentskivan kommer se mig som en gammal kärring. borde jag hålla mig hemma? allt, förutom partylusten pekar på det.


nu ska jag sätta mig i bilen o bege mig mot E. där jag ska slita:) cash is king.


söndag

helgen har varit så sjukt kul på alla sätt o vis, men nu på söndagskvällen kommer ångesten. så mkt som ska läsas, fixas och joxas! man skulle nog kunna säga att jag är grymt skoltrött för tillfället och har ingen ork/lust att ta mig igenom klumparna till böcker som ska läsas. ska nog sova bäst o mest ikväll, och förhoppningsvis vakna grymt skolpigg imorgon.. mohahahaha! är så få veckor kvar, så ska hålla ut:)


ska lägga mig framför tvn nu... adjöks!


kort, telefon, csn

det hela kommer väldigt lägligt. mitt visakort har nu blivit ersatt av ett nytt, grönt. undrar om jag kommer ihåg koden efter 1,5 mpnad utan kort? dagen till ära har även en ny telefon kommit in i mitt liv, så nu kan jag se vad folk skriver i sms och vem som faktiskt ringer:) ska hålla den borta ifrån toaletter, handfat och marmorgolv.

men tyvärr, för att dämpa mitt humör lite har csn kommit med ett utlåtande om min lite för höga inkomst (enligt dom, för vanliga människor är den låg... ) så nu är det bara att börja betala tillbaka. skit också. det är ju vansinne att man inte ska kunna jobba vid sidan om hyfsat mycket utan att de börjar protestera.

man blir som man umgås

ibland blir jag orolig för mig själv, jag börjar bli dement (man blir som man umgås?). jag tappar bort de mesta nuförtiden och har sjukt dålig koll på mina grejer. det skrämmer mig, för förr (när jag var ung?:) ) hade jag alltid järnkoll... skulle önska att jag kunde klistra på träningskort, nycklar, telefon, plånbok, träningskort, busskort på mig sjäv för då skulle jag bara ha mig att hålla reda på. och det tror jag att L. skulle klara ypperligt?

imorse vaknade jag tiiidigt, så har hunnit träna, lekt på bolaget och nu intagit frukost/lunch. nu ska jag leka med ett stycke flyttkartong med böcker och köra första kartongen till S. den här kartongen är en sån som jag inte har tänkt öppna förrän jag flyttar igen (alltså efter vår resa) och det känns lite skumt att tänka att de här grejerna kommer jag inte se förrän jag åkt ett varv runt jorden...?

kenny starfighter

Expressen skriver att alla vill vara med Kenny Starfighter, jag kanske bara ska nicka o hålla med och njuta  utav en av mina fylle-skandaler.

nu ska jag fortsätta jobba.

beslutsångest

jag har beslutsångest. önskar att någon kunde fatta bäst och rätt beslut åt mig. jag har lovat att höra av mig till E. idag, men varför tvekar jag egentligen? Det är ju världens bästa sommarjobb! Egentligen vet jag nog själv va kruxet ligger, jag vill jobba hela juni också.. och slippa resvägen. Man kan verkligen ha ångest för betydligt värre saker, men det är trots allt min sommar och mina pengar det handlar om.

jackass

vad är det med mig och drömmar? jag drömmer allt möjligt skumt, inatt drömde jag att jag o L. skulle fixa och vara assistenter till E. som skulle vara med i jackass. vi fick jaga risifrutti men mest skulle vi förebereda äckliga saker med kobajs.


piaget

jag har ingen frukost hemma, det här borde jag tänkt på för tre timmar sedan innan affärerna stängde, jag skulle iofs kunna gå till statoil nu men det orkas absolut inte!
synd bara att det är så svinigt dyrt på T. här i närheten, annars kunde en frukost avnjutas där. kanske ska unna mig det iofs, inte många dagar till som jag ens kommer ha möjligheten?!
frukostproblemen blir stora problem när man ska orka med en föreläsning om ännu en gubbe- och för att jag ska ha en möjighet att förstå imorgon ska jag lägga mig och läsa nu. sov gott


spårlöst borta

jag har varit vuxen och lekt på banken idag. och nu har jag letat som en tok efter bankdosan som har försvunnit igen.. men den är spårlöst försvunnen, och jag kan inte csna utan den. däremot kan jag göra massor med andra grejer av mina "måsten"... lika bra att sätta igång:)

jag lider verkligen av beslutsångest inför sommaren, vart vill jag egentligen jobba? egentligen är väl valet lätt, men går det?

mot tandborsten

m som i måndag, men vart tog värmen vägen?eller vad vet jag, det kanske är värmebölja ute. jag sitter härinne och tittar ut och försöker samla kraft för att släpa mig ner till banken för att äntligen fixa ett nytt kort... på tiden, liksom! sen väntas massa kul.. mjäck. ska påbörja min åtta-timmars läsdag. måste också fixa csn (byebye), skola, städa (jisses), hämta mitt vackra pass o massor med annat kul. mot tandborstningen!


tanten som hade smakat helium

idag har det varit en bra dag ur må-bra-synpunkt men en dålig dag i plugg-synpunkt. lyckades iaf överleva större delen av föreläsningen va tanten som hade smakat för mycket helium innan hon gick hemifrån imorse, att hon sedan stavade som en kratta på pp-presentationen gjorde inte det hela bättre, tappade trovärdigheten totalt. om man nu inte behärskar det svenska språket och man ska hålla en föreläsning för 300 personer, borde man inte be någon korr.läsa då?
annars har dagen spenderats med L. som har kommit hem från norge... så kul att hon är tillbaks, nu saknas bara M. så är allt som vanligt;) hann även med en tur med P. till golfbanan där han tycker att jag ska öva-öva-öva men jag säger inte emot för det är sjukt kul, och jag är sjukt dålig men det är en del av charmen juh!
träffade S. på vägen hem så vi slog ihjäl lite tid tillsammans och det är väl typ så långt jag kommit nu, borde nog ha plockat ordning lite här hemma innan jag satte mig här o bloggade men men.


paus

jag kom duktigt nog upp imorse och tog mig till gymmet. sen har jag försökt plugga, men det är så segt. boken är så sjukt seg att jag bestämde mig för att det skulle bli mycket lättare om jag köpte lite roliga grejer att markera med... jo, men visst serru. jag har bläddrat mig igenom några sidor till. nu får jag pluggpaus eftersom de jäkliga djurgårdarna och hammarbyarna har bestämt sig för att inta mitt solna ikväll, vilket resulterar med en jobbig helikopter surrandes här hela tiden.


skit!

ibland blir jag bara så ledsen, men så är det väl vissa dagar när man blir ledsen för mindre grejer. jag kan bli ledsen över att bli bjuden på middag hos mina föräldrar, där min mamma som faktiskt inte träffat mig på iaf en vecka väljer att inte äta med mig för att istället äta med pappa som slutar sent. en skitsak egentligen,men jag hade sett framemot att äta med henne, ist fick maten intas i ensamheten. skit. man känner sig så efterlängtad. bjöd ni in mig för att ni tyckte synd om mig eller för att ni faktiskt ville äta med mig?

grej nummer två, på jobbet.. med gamlingarna. de gamla är kända för sin ärlighet, minst sagt på gott o ont. men idag fick jag höra något som sved, något som jag faktiskt har ångest över. och sånt är jobbigt, en dag som den här ville jag bara gå därifrån men någonstans måste jag vara professionell och inte ta åt mig, men lättare sagt än gjort. visst, de goda sakerna väger absolut tyngre än de onda. kan skriva ett inägg senare om den senaste tiden ihop-parning med diverse barnbarn.

grej nummer tre, jag vill faktiskt inte bestämma över dig. jag ville bara vara ditt bollplank, vilket tydligen va skitdumt. det känns som att allt jag gör är fel. du påpekar att jag är elak nästan jämt, men det verkar som att jag bara blir elak när jag försöker vara snäll. så jag får väl inse, jag är genomelak. du ska veta, att oavsett vad du väljer. gör du rätt! jag vill kunna stötta dig, det är allt men det är tydligen också fel.

jag vill bara lägga mig framför en film, och försvinna bort några timmar men om några timmar väntar gymmet. det är ett måste.

idag

effektiva jag. va uppe imorse o fixade pass, gick runt min sjö för att få ihop några steg, träffade H., och sen lek i skolan. och nu blir det jobb, frågan är om jag ska försöka mig på att gå på mötet vid fyra så att min chef blir gladast på mig?

jag missbrukar håkan. jag älskar verkligen dom gamla låtarna.

upp o hoppa

imorgon ska jag upp nästan tidigt och göra något jag tycker är jobbigt. jag nästan bävar för det, fast det finns verkligen värre saker men ändå.. ett pass borde väl inte vara så jobbigt att fixa, men försöker invänta den där dagen när man kommer se pigg ut, inte ha en blämma, påsar under ögonen eller en kalas-finne. men den dagen kommer aldrig inträffa, så får ta mig dit imorgonbitti o få det överstökat.


piggelin

jag blev väckt av T. för flera timmar sen, men jag har inte lyckats somna om. jag är liksom inte trött längre utan snarare hungrig, men vill inte slamra med tallrikar när han ligger o sover.inte för att jag tror att något skulle väcka honom.:)

var kommer jag ifrån?

hemtentan blev inskickad, trots allt. orkade inte skriva om allt, men hoppas det räcker ändå.nu får jag istället deppa ikapp över att min mobil har en sprucken display, bara  för min frustration igår. ibland undrar jag var jag och min bror har fått våra hetsigautbrott ifrån, har vi något okänt italienskt påbrå? är det bara påhitt att pappa kommer ifrån en liten norrländk by där alla är lugna som filbunkar? hur kan det komma sig, att jag slänger saker i väggen när jag blir arg och att min bror slänger saker i väggen,när saker inte går hans väg.. exempelvis vid lugna spelkvällar...? kan väl bara sammanfatta dom senaste dagarna som sjukt dåliga för min ekonomi... en trasig mobil, en snodd jacka och en sko som sägs vara hittad men som jag inte sett röken av.

firade iaf tentan var inskickad med en lovely middag med L. och en ytterst konstig film, någon som sett babas bilar?

skit också

eftermiddagen gick utför, tog ett tvåtimmars-break och drog ch shoppade lite. var ju faktiskt tvungen att ha en jacka idag så att jag inte fryser ihjäl, hann även med en fika.

men annars har jag verkligen bara pluggat, och tyvärr inte sparat dödsflitigt så när strömmen gick i hela huset fick jag panik! jag är redan sen med arbetet, och tänkte göra en fuling att lägga det i en postlåda som töms 20.00 ist för att lämna in kl. 16 som det skulle ha gjorts. men tro mig somliga straffar gud direkt. som tur är vet jag iaf vart säkringarna och propparna håller hus men kunde inte förstå mig på felet. eftersom ingen av telefonerna fungerade och min mobiltelefon tillhör en egen hopplös-kategori kunde jag inte ringa någon eller skicka ett enda sms på rop efter hjälp. så telefonen slängdes i marmor-golvet och jag bara bröt ihop på mattan i hallen och bara grät som ett litet barn... för er som känner mig, tillhör jag inte kategorin människor som gråter särskilt lätt eller ofta. så när jag väl gråter sprutar det. men efter telefonens tur i marmorgolvet lyckades jag ringa m. & p. och snyfta, som förmodligen trodde att något hemskt hade hänt. (för mig var det här det hemskaste som kunde hända men jaja) men som tur var slogs strömmen på av sig självt igen och här sitter jag med en förstörd mobil och ett arbete som jag håller på att skriva om eftersom en del försvann. (tack gode gud, för att jag skrev ut för att korr.läsa förut..)

hemtenta

snart flyr jag ifrån min hemtenta. jag va uppe med tuppen imorse och skrev.. o sedan dess har jag skrivit. har en punkt kvar, och måste nog gå igenom det jag skrivit lite mer för tröttheten gör sitt. jag bara babblar. kanske får det räcka? jag får skicka in den halvfärdig och få U, men det är olikt mig. jag brukar aldrig ge mig... har tröttheten tagit över mig helt o hållet? hjälp!

uppdatering

en snabb uppdatering. skon är återfunnen... ett stycke människobarn hade gått hem med min sko. yees! nu är det bara jackan som fattas, men det ser mörkt ut.
jag skäms över mitt dåliga pluggande, men får försöka sitta o skriva när jag slutar, för nu måste jag fortsätta jobba...


grattis mamma!

idag fyller världens bästa mamma år. hon är en av dom absolut bästa människorna som finns... grattis bästa:)

för övrigt är det en sjukt tung dag, är så trött och bakis att jag borde skämmas. jag visste ju att jag behövde hemtenta, men men... har svårt att tänka mig att det bir något puggande idag, kommer förmodligen störta i säng efter jobbet.
förresten försvann min jacka och en sko igår. suck. jobbiga människor! men festen va kul ändå


RSS 2.0