augusti

det är kallt ute men jag kanske är kinkig? för 10 dagar sedan var jag liksom i 37 gradig värme. underbart!
back to the reality, minst sagt. skola, jobb och allt det där andra har satt igång. bajs stafylokockerna sätter stopp för träning, men ihelgen ska jag röra mig mot träningen för första gången sen innan gotland, och det var MASSOR med veckor sedan. men men;) förhoppningsvis kommer jag inte ligga helt förstörd hela helgen av träningsvärk, vill ju hinna med allt det andra roliga som jag hoppas hända!

tomt

det kommer bli tomt. för första gången på nästan fyra veckor ska jag sova själv. själv som i att ingen ligger under, över eller bredvid mig?!
tvn får bli mitt trevliga sällskap.

vi är heeeeeemma!

efter två veckors underbarts glid med tjejerna är vi hemma igen. barca och frankrike var hur bra som helst, och lite speciellt att komma hem till en helg som var FYLLD med roligheter.

idag börjar skolan, vad ska jag säga?! två terminer kvar...




jag blir rädd för mig själv.


tiden går fort

nu är det nästan semester?! helgen har spenderats med en massa människor i olika former! men bra har den iaf varit.

imorgon är det ett år sedan vi lämnade sverige för ett grymt äventyr. kommer ihåg den här kvällen förra året som igår, spänningen och den lilla gnutta rädsla över vad som skulle hända?! det halvåret var det absolut bästa i mitt liv, förutom att jag fick se världen, ha grymt roligt, träffa underbara mönniskor och ha det fantastiskt, lärde jag känna mig själv på ett sätt som jag nog aldrig fått chansen att göra här hemma.
vissa bitar skulle jag gärna uppleva igen och vissa inte. meeen åh, ta mig tillbaks till cairns med alla underbara människor:D

RSS 2.0