söndagsdjupt

wiie. nu har jag jobbat några timmar, men lyckades ändå komma hem hyfsat tidigt. sitter o tokpluggar nu, har redovisningen kvar att förbereda men tycker att jag borde kunna prata fritt eftersom den delen är självupplevda händelser.

har rotat igenom min inkorg på mailen och hittat några av de finaste mailen men från en hemsk tid i mitt liv. de fina mailen som gav mig ork och tro på mig själv medan den hemska tiden mest symboliserade ångestattackar och tårar, massvis med tårar.
den hemska tiden lämnade fula hemska ärr som sakta men säkert har försvunnit och jag har insett att det finns så mycket bra och fint. och även nu när jag tänker på den där hemska tiden som jag nämnde ovan, så väger i dagsläget de fina orden, mailen och avsändaren till dem tyngre än det hemska som var just där och då. avsändaren gav mig sådan kraft att jag nog förmodligen skulle klarat ett marathon.

vissa människor kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. så är det!

bad day

det fina vädret och allt annat haer gjort mig på strålande humör den senaste tiden. men idag är jag på uselt humör, ont i halsen och stressad!
skulle göra vad som helst för att slippa jobba idag; jag skulle hellre skriva klart arbetena och förbereda redovisningen. jag skulle vilja sova mer, har sovit så dåligt inatt. jag skulle vilja njuta av det fina vädret innan det försvinner igen.

men, nu är det bara 13 dagars jobb som väntar, sedan kan jag få göra allt det ovanstående.

hemligt!

varningssignalerna är tydliga. nej, nej, nej. men det som hände nyss tyckte jag om. hoppas det händer fler gånger. banne mej!

som väntat uppskattade inte omgivningen mina planer för torsdag. jag ska börja vara tyst. önskar att folk var glada för min skull istället.

lax lax lax

lovely inlägg innan. verkligen!
jag har överlevt ännu en dag på kursen och den är nu avslutad. jippi! nu ska jag träna core (det får räcka idag, mer än 30 minuter hinns inte..) sedan väntar varmrökt lax (yes. jag är tokig i det. jag är nog tokig i lax överhuvudtaget!) hos mamsen o papsen innan det är dags att dra sig tillbaka och plugga. imorgon är dags för handledning och det vore ju bra om vi har något att visa.

hörs senare!

rakt upp o ner

jag är nyss hemkommen och har just ätit nudlar. sjukt underskattat, i love nudlar! har haft en mkt trevlig kväll, med middag i nacka följt med häng i humlan för att sedan följa upp med öl och drinkar. precis som måndagar ska vara.
vore dumt att vara nykter en måndag?!

imorgon är det kurs som väntar, hur jag nu ska överleva det?
imorgon väntar iaf min favoritmat varmröktlax på mig, hos päronen. looovely!



mycket rör sig i mitt huvud just nu. veckan som varit spökar. men lina o j. vet vad som rör sig i mitt huvud. lördagen gästspelar, eller är det något annat? något annat spökar, något i klass med lars winnerbäck- om du lämnar mig nu.
jag är nog full o dum.

mattfrans

jag har mycket som jag vill skriva om men får nog begränsa mig, iaf ikväll.
det har varit en riktigt tung kväll på jobbet, en av de tyngsta. den här gången på ett helt annat sätt än förut, att möta en människa som befinner sig i djup sorg är svårtacklat. såhär i efterhand har det väckt en del tankar. jag skulle vilja krama på alla som jag tycker om!



jag har varit så galet irriterad och störd på en människa idag. grrr. men det framstår som rätt löjligt nu! jag har det så bra.

morning has broken

jag är fullkomligt övertygad om att mina grannar älskar mig. igår vid halv sjuk inledde jag den rödadagen med att spela "morning has broken", idag fick de sovmorgon till sju innan jag spelade "beautiful morning".
jag måste spela sån musik för att själv vakna och försöka intala mig att det är riktigt underbart att vara uppe bajstidigt medan resten av världen sover.

nu väntar jobb till 22, om man bortser från transporten mellan jobb 1 & 2.

starfighter

jag e pissigt trött. jag som har haft många bloggämnen idag... om jag bara samlar kraft så ska jag försökra printa ner dem strax.


nu ska jag fortsätta leka med min senaste inredningsidé;) hörs strax

heja norge!

egentligen skulle jag just nu spy på allt som har med norge att göra. jag har tvingats umgås med folk med lusekofter heeela dagen och dessa människor gjorde så att vi inte fick stänga stället och jag fick jobba över! att jag va pisstrött tänkte minsann inte de på, de fortsatte komma med komplicerade frågor och tänkte inte på att jag knappt sovit en blund efter en helkul kväll på garbo med fina människor.
innerst inne är jag imponerad över att norge utklassade oss andra igår och att det faktiskt kan fira sin nationaldag! det är verkligen en folkfest, jag har en bild av att norrmännen är klämkäcka människor med lusekofter, raggsockor som sticker upp ur de svarta kängorna och ett par beigha chinos eventuellt står de även på en bergstopp med telemarkskidorna i högsta hugg. men jag har varit i norge och vet sanningen att norrmännen inte är roligare än några andra människor.

ungen i pungen

det tog emot att gå upp imorse men väl på plats var det skönt att tjäna lite slantar! har hunnit med en liten powernap efter jobbet och nu är det dags att städa och plocka lite.
nu blir det några timmars ledigt innan det är dags att ta på sig det påklistrade leendet och bege mig mot jobbet. mina lediga timmar ska spenderas med eurovision-tittande med några fina vänner.

struts

jag har varit uppe en timme nu, helt galet tidigt! jag blir inte klok på det här och vill helst vara en struts och stoppa huvudet i sanden!

slemmooo...

jag har nästan varit uppe i evigheter. dagen började med en utskällning av en man/gubbe här i huset som tydligen var högst besviken på att jag inte deltog i föreningsmötet igår. han verkade ha grym koll på mig och mina rutiner och va helt klart imponerad över mitt ena jobb, han försökte nog smöra liiiiite så att han får rabatt om han handlar av mig.
har hunnit med massor idag; praktik, skola, kistalunch & shopping, häng hos T. (snarare sovstund), jobb och nu är det dags att planera morgondagens aktiviteter som kommer att bli skit!!! jag e så pissigt trött, funderar på att gå upp tidigt imorgon istället.

jag har verkligen sett fram emot lördag eftersom det är min första lediga dag på 13 dagar men icke... nu blir det jobb, så blir att knega på 13 dagar till... så 26 dagar i rad är fantastiskt härligt! man kan tro att jag får en saftig lön men eftersom jag arbetar gratis mellan 8-16 varenda vardag är det inget som kommer synas på mina konton:(


höst?

vart tog våren vägen? vill ha fint och varmt väder, gärna imorgon när jag och kidsen ska på utflykt.
jag vill ha fler dagar som de i söndags, efter jobbet drog jag och L. förbi ben & jerrys glassbar och satte oss vid vattnet (regnet får gärna utebli nästa gång)! sån vardags-lyx (jaa, jag vet att jag skrev söndag men varenda söndag den här månaden innebär jobb för mig så alltså ser jag de som vardagar) gillar jag!


nu ska jag hacka lite grönsaker, det ryktas om att världens bästa lina är på igång för att äta mat med mig!


insekter

ett levnadstecken från mig, utan internet kommer man inte långt.. hmm. eller så gör man.
har den senaste tiden kidnappat internet, så även idag:)
men har lovat mig själv att jag ska ta tag i det där i eftermiddag eller ikväll... har ju faktiskt fåå någon sorts vägledning om vad man ska ha.


RSS 2.0