musik

konstiga saker händer för jämnan. men som tur är händer inte dom där skaka-om-i-magen-konstigheterna för ofta. när dom väl händer gnager dom i huvud och skapar den där oron i magen så att man är frånvarande, drömmande och lite förvirrad. imorse hände en skaka-om-konstighet och den sitter liksom kvar i magen och gör mig förvirrad. när sånt händer är det tur att det finns musik, den hjälper mig att tänka.

kort

nu har jag sjungit för pappa (njaae. ringde o sa grattis:) ). har mest tagit det lungt, och ätit lunch med liiina. ikväll blir det utgång med samma L. och ev. ett till L. den som lever får se.. nu ska jag göra iordning mig.

grattis pappa

dagen har spenderats på bästa tänkbara sätt om man bortser från mag- och nackont. (udda kombination?) nu borde jag sova så att jag kommer upp i hyfsat tid imorgon utan att se ut som ett vrak.
idag (japp, klockan är över tolv) fyller världens bästa pappa år. grattis! det kommer bli riktigt tomt att inte fira honom idag, det är en tradition att äta jordgubbstårta (eller iaf frukttårta) på hans stora dag. när man va liten plutt va vi ute på landet, hos mormor & morfar eller utomlands. det va liksom alltid nu han brukade få joina sommarlediga mamma, mig och dani. underbara somrar helt enkelt!
nu ska jag lyssna på musik o glo på tv och sova. godnattens

vilse?

nu är det färdigjobbat för den här veckan. lovely. helgen är här. och jag har just intagit min middag.
igår bar det av på äventyr med L. vi utforskade täby, körde självklart vilse på väg till vårt mål, men kom rätt till slut och återvände hela till sollis mitt i natten.
va sjukt trött när jag ramlade i säng men måste ändå samlat kraft under sömnen och tagit mig en lätt promenad för att samla på mig saker som låg under min kudde när jag vaknade. very skumt och oroväckande. tänk om jag går vilse i sömnen på andra sidan jordklotet?

jag är liiiite trött

jag kan bli tokig på saker, ex. sl. jag var faktiskt ute i god tid men självklart blir jag sen. dumt, jobbigt och pinsamt när 20 pers. sitter och väntar på mig. positivt första intryck:) men tror det blev bra ändå.
har jobbat i sollis ikväll också, mycket märklig kväll. slutade med vissa äckliga incidenter och ett så dåligt beteende av en "kund" mot min kollega. så illa. bland det värsta och mest kränkande jag hört. han vart gråtfärdig och jag försökte göra det bästa av situationen och tygla min ilska. kvällen slutade bra eftersom jag blev bjuden på fotbollskväll hos A.
nu ska jag leka med L.
återkommer imorgon=D


ingen rubrik

jag kom upp imorse, utan större probem men när jag kom till gymmet öppnade dom inte förrän 12. katastrof! jag gillar ju att träna på morgonen, hur ska det nu gå med min träning? får ut o traska istället men nu ska jag hjälpa mamma (eller snarare hon som hjälper mig?) att få ordning på alla mina flyttlådor, hon har tröttnat på att deom står och dammar lite överallt.


hej hopp

nu är jag precis hemkommen, jag ska strax sova men först ägna mig åt lite tv-tittande... sex and the city:D imorgon måste jag upp och röra på mig. träning eller powerwalk. måste. måste. måste.

här är jag

jag må vara bortskämd men jag bryr mig iaf om mina föräldrar och skulle gör allt för dem. det finns inga bättre människor därför blir jag så arg när min bror beter sig som en jävla idiot. han tar dom för givet, på ett sätt som inte är okej. jag hoppas att han någongång inser vad dom gör honom, men ska nog inte hoppas för mycket.
min bror i all ära, han kan vara bäst på många sätt men tycker ofta att han beter sig illa mot mina föräldrar. han vet ju själv hur mycket han har att tacka dom för, men visar det inte. nu har jag fått ut mina aggressioner. överdriver säkert men trött som jag är har jag rätt till det. midsommaren på/i(?) tyresö var sjukt kul, måste dock slipa på min kubbteknik. och kanske jobba på min katträdsla? men den ena av de där katterna var GIGANTISK. igår gick jag omkring och jobbade som en zombie, men lyckades rycka upp mig tills jag slutade och gav mig ut på nya äventyr. idag har det lekts på golfbanan och strax blir det jobb.en kort uppdatering, så ni vet att jag lever.

faaaen

jag har egentigen skrivit ett annat inlägg, men jag vågar inte riktigt publicera det. jag har svårt att visa känslor, och framföralt här men jag behövde skriva av mig över det som orsakat en stor klump i min mage. som just nu önskar att lina inte skulle jobba så att jag kunde fly hem till henne och gömma mig. för det är så det känns.

men igår va mycket trevligt, s & m firades. får skriva om det sen för just nu distraheras mina tankar av annat. det andra inlägget publiceras kanske sen.


jacka

gaaah. jag börjar fagna bort, totalt. visst, det mesta av färgen har försvunnit men nu flagnas det fult, typ fläckvis. ge mig sol!!!!!!
jag kom ihåg att bege mig mot ekerö igår, vilket var super. men tyvärr lyckades jag för tredje gången i år sumpa en jacka (gång nummer två kom den fram... men ändå..) nu finns det inte så mycket hopp, men ska ut på möte på den vackra ön nästa vecka, så får kika lite då med:)
nu ska jag iväg och träffa linnea. ciaaaaao

jordgubbe

jag har fått en låt på hjärnan som spelades på gymmet imorse. jag tröttade ut B. totalt, när vi jobbade tillsammans så gott som hela tiden, som fick höra mig nynna fyra timmar i sträck. men kul hade vi, för det mesta när inte allt sket sig. vilket det gjorde mest hela tiden. men hann med fläderblomsdrickande hos en gammal bekant (moget och gammaldags att säga bekant...?) ett besök hos A. med H. som mest innehöll skitsnack och jordgubbsfrossning.då ska man inte klaga över sitt jobb.

eftersom jag upplever att jag har semester, för det känns verkligen så utan skolan, kopplar jag bort alla måsten förutom jobbkvällarna. det innebar att jag förra veckan missade en viktig läkartid och ett jobbmöte (mindre viktigt!) men ändå så olikt mig. jag brukar ju ha hjärnkoll. typ. så jag är rätt orolig att jag kommer glömma att åka till ekerö imorgon, eftersom jag flerra gånger kommit på mig själv med att tro att jag är ledig hela långa dagen imorgon innan jag börjar jobba på eftermiddagen. men så är inte fallet. påminn mig!

nu borde det sovas, men först lite tv. adjööks

dålig uppdatering

jag uppdaterar dåligt men det är så mycket annat roligt som händer och livet leker just nu. tentan är klarad, jobbet trallar på och det händer ofta massa kul.
helgen har spenderats på lovely gotland, jag vill bara åka tillbaka. ön som känns som mitt andra hem. kul att träffa I. igen, men tomt utan T. första riktiga gången (begravningen borträknad, för då va han liksom där) jag är där utan att han är där och han har ämnat ett stort tomrum. jag har nog alltid varit mest med honom, p. och d. vi har gått omkring i hamnen o tittat på yachter, spelat kort och käkat glass. han saknas!

lika som bär?

i torsdags när vi firade E. som tagit studenten var en person helt övertygad om att jag och brorsan var tvillingar och att vi var kopior av varandra. åldersångesten gjorde sig påmind, han är trots allt fyra år äldre än mig. ser han ung ut eller ser jag gammal ut? jag hoppas på det första! hon kanske inte va riktigt nykter heller. rättare sagt; hon var inte nykter. så nu sitter jag här och tittar på gamla kort, och jag ser en viss likhet. vi är ypperligt bra på att göra grimaser.

hej hopp

jag behövde verkligen sova, skulle nog tom behöva sova ännu mer. efter att tentan skrevs har man helt plötsligt fått sitt liv tillbaka (iaf mer eller mindre), så helgen har ägnats åt fest, sol, utgång, häng, bad, jobb, glass, egypter, fotboll, promenader och allt har liksom varit toppen:)
de senaste veckorna har jag knappt använt datorn därför ser jag nu när jag loggar in på min mail, allt jag gått miste om. bla födelsedagsfesten ihelgen, sorry! jag skäms nästan. men upptäckte direkt att alla andra roliga inbjudningar är typ samma dag, jättedumt för jag vill gå på allt med alla:)
idag borde jag fixa allt som jag inte har fixat än... kilroy ropar efter våra pass så kanske ska ta tag i det där?men först måste jag äta frukost o risken är stor att jag kommer somna framför tvn.

jag funtar helt seriöst på att undvika min skolmail (tentaresultatet kommer dit) fram till någongång i december så att jag kan undvika att se om ett eventuellt U står där. för skulle ju vara rätt bra om en omtenta krävs (i januari?) att T. tar med mina böcker till thai när hon kommer.

håll tummarna!

dagen d närmar sig med stormsteg, imorgon vankas det tenta och den kan nog verkligen gå precis hur som helst. så imorgon mellan 9-14 hoppas jag att ni håller tummarna!
har i pluggandet unnat mig kombinerad bad- och lunchrast och det är verkligen sjukt kallt i vattnet men såå skönt att ligga på klipporna med massa roligt folk o lyssna på musik. sådana break behöver jag!

sollis!

nu har jag förflyttat mig några mig norrut. till sollis. och här är servicen på topp, måste jag säga. än så länge, kanske jag ska tillägga (är ju liksom sollis-bo from idag:) ) men tvätten har blivit tvättad o struken, mat serveras flera ggr per dag, man kan plocka vad man vill från kylskåpet, man har fri tillgång till bilar och det är liksom okej att det ser ut som ett helvete i "mitt rum". flyttkartongerna är ouppackade, påsar och skolböcker tar upp all annan golvyta. tror iofs p. kommer tycka något helt annat när han kommer hem, men än på några dagar är han inte hemma så jag har tid. eller inte. på onsdag är det tenta som gäller o jisses vad jag måste plugga. har kanske inte varit sådär effektiv som jag tänkt, men helgen har ju bjudit på annat roligt. gårdagskvällen var verkligen sjukt rolig och bra.
har införskaffat godis, chips och frukt så jag kan plugga bäst(?). vi får se hur det slutar, med böckerna eller liggandes i soffan framför tvn?

RSS 2.0