vi ser hur solen stiger över råsunda.

jag borde sova men vill liksom utnyttja dygnets timmar nu. har varit uppe i massvis med timmar, och sovit absolut minst de senaste nätterna. men vädret gör det hela lite lättare att komma upp:D
mamma & pappa har kommit tillbaka till sollis, och ser till att jag inte ligger på latsidan. har börjat packa idag, inser att väskan inte är såå stor som jag trodde. nu ska jag fortsätta. hörs sen, innan jag åker om jag hinner. annars får ni följa oss på resedagboken. sök på inloggningsnamn lingonpaj, vettja.

hej hopp

det har inte funnits någon tid med bloggande, har knappt varit hemma. efter allt slit med gamlingar och kidsen har jag blivit belönad med halsfluss, så lär iaf vara hemma lite nu. börjar känna en viss stress över allt jag ska ska fixa, innan jag åker. måste beställa ett nytt kort igen, eftersom det här också är avmagnetiserat. snark.
så otroligt inlägg det här blev, men har knaprat massa tabletter och har ett svullet ansikte. så det kanske är ok för den här gången...
förresten var mia supergullig idag och kom med en karlsson på taket-kur, massa godis och en tidning. underbara vän!

nere

bloggandet ligger rätt nere för tillfället. ska bli fltiigare när det finns mer tidigare. bara 22 dagar tills vi drar, så om ni vill träffa oss innan vi åker är det nästan dags:)

läs inte för det är bara blaj

jag vill alltid vara bäst. men dags att inse att jag inte är det, kvällsjobbet idag har än så länge varit hemskt. folk har skrikit, gråtit och skällt ut mig. nu senast ville jag bara sätta mig i ett hörn o böla. det gjorde jag iofs mer eller mindre, med lajna i luren. då rann liksom bägaren över. jag försöker fåihop mitt liv och min resa genom att under våren jobba samtidigt som jag pluggar, liksom att jag nu jobbar heltid på förskolan och halvtid på hemtjänsten. visst, det är mitt eget val. alltihopa. men istället för att som idag när jag började jobba halv sju ute på ekerö få en smärtfridag slutar den såhär. jag vill säga upp mig pangboom. det är inte värt att ta skit och för tillfället är arbetslusten på bajs hemtjänsten noll. men pengarna och min envishet styr. jag vill inte säga upp mig, jag vill inte ge upp. men idag har liksom orken tagit slut.


jag lever

jag hade tur, kunde smita tidigare idag från ena jobbet så jag hinner hem inför nästa jobb.:) skulle helst vara ledig o fixa allt som fixas ska (och det är inte liite). är så många som jag vill träffa innan jag åker, men inser själv att tiden inte räcker till. något som jag borde tänkt på lite tidigare?
såg förresten satc häromdagen med lajna, mkt bra. sevärd.

fy. vilket uselt och innehållslöst inlägg men hinner inte. ville bara säga till världen att jag lever.

RSS 2.0