what a beautiful morning

wiiiiie. livet är bäst, trots snor i hjärnan och en ofärdig hemtenta.


inte alls!

jag är inte alls avundsjuk på vad C. ska göra ikväll. inte alls! tänk inte på att jag kommer jobba för att sedan sätta mig och hemtenta. men njut du av matchen:P


hej hopp igen!

meningen med den här kvällen i min ensamhet och utan träning eller annat kul var att jag skulle plugga och nu har jag faktiskt varit rätt duktig! jag har suttit i mörket och läst o. skrivit. nu ska jag strax tända en lampa och fortsätta skriva lite till innan det är dags att sova och hoppas på att tvn visar någon rolig film (hmm.. borat eller the grudge?) imorgon väntar jobb igen, halv åtta ska jag vara på plats vilket betyder att jag måste upp tidigt!!

åldersångest igen!

något unikt inträffar just nu. jag är själv och jag jobbar inte. jag vet inte om jag ska gilla eller ogilla situationen?

fick en ny släng av åldersångets imorse, hade sällskap med M. till jobbet. M. som jag inte träffat sedan i somras och vi  pratade om att åka ut på långresor och hon menade att det from nu är kört för mig, att jag nått åldern där man inte kan njuta av glidar-resor längre utan måste ha ett syfte och gör något vettigt med allt man gör. M. är ju trots allt heeela fyra år äldre än mig, det hon säger kan ha en poäng och det ger mig lite lätt åldersångest.

paus under pluggtid, är det okej?

idag har jag pluggtid till tio, jag har insett att jag måste bestämma sånt för snart kommer jag knappt ha tid till att andas. min kalender är ständigt fullsmockad... jag ska inte klaga men är nästan rädd att jag har tagit mig vatten över huvudet och är trött på att någon eller några klagar på att jag lever ett på tok för hektiskt liv. stötta mig istället, please! jag vill klara det och jag hoppas verkligen att jag gör det.

meningslöst inlägg

ibland förvånar jag mig själv. imorse 6.45 stod jag och body pumpade... galet tidigt men skönt som tusan efter.
dagen har liksom mest spenderats i skolan och vi har fått en hel del gjort!
överraskningen från skolan var en lovely p-bot på tusen kronor och sedan fastnade jag lite halvt i hissen, jag som trodde jag hade en bra dag?
jag kanske ska strunta i att åka och beställa en ny soffa idag, det kanske är min otursdag och det här menar att någon jävel kommer att komma hem till mig och spilla rödvin i min fiiina soffa?
ska strax åka och hämta upp P. vid stationen för att sedan shoppa innan jag ska mot sollis där jag förhoppningsvis får sällis i ett köpcentrum och avnjuter sushi?


åh, vilken härlig dag




åh, vilken härlig dag.







the winner takes it all

helgen har varit helt sjukt nice. kräftskivan igår var grym. imorgon är det en ny vecka, jag är taggad.

ska jag flytta utomlands?

medan jag stod i duschen hade jag fått detta fina meddelande på msn. så vad tycker ni, ska jag satsa på killen som jag träffade en kväll i malaysia och flytta dit?


tiiingeling... come on baby shake that thing!

gaah. mina armar skakar efter body pumpen och jag gissar att jag kommer ha en grym träningsvärk imorgon!
dagen har ägnats åt mestadels vettiga saker, såna där saker som jag inte orkat ta tag i. men nu har jag iaf adressändrat för snart går flyttlasset... wiiie!

dags att hoppa in i duschen, sen ska jag ner och möta mitt trevliga middagssällskap för att inhandla mat.


godmorgon sveeeerige!

nu är helgen här. iaf nästan, harr några böcker att plöja igenom till nästa veckas seminarium men just nu njuter jag. efter 11 dagars jobb utöver skolan förtjänade jag faktiskt sovmorgon.
har absolut inget vettigt att skriva, min hjärna har inte riktigt vaknat till. så skriver nog sen igen... typ.



jag är kluven. vad ska jag tycka? jag vill veta exakt vad som hänt? på något sätt är jag ledsen för din skull men samtidigt är jag glad och har ett lyckorus i kroppen. det går just nu sjukt bra för mig.

stolt!

jag är stolt.
jag tror att jag fått iväg anmälan om vad jag ska läsa i höst... ?! iofs tack vare X antal påminnelser på mobilen o stora lappar liggandes på golvet.
igår kväll efter en heldagsjobb på S. unnade jag mig en fotbollskväll med bästa sällskapet och vi blev inte direkt mindre lyckliga av att AIK vann!
idag har jag hunnit med en dag med underbara kidsen på praktiken och en kvälls jobb. nu kokas det makaroner så att jag har matlåda till imorgon. tanken är att jag ska träna imorgon bitti innan skolan men är helt sjukt trött eftersom sömnen nästan uteblev helt inatt.

aldrig nöjd?

yes. jag lever och livet är på topp.

det är tydligen påsk, något som jag knäppt märkt förutom att det helt plötsligt står godiskålar överallt och hånflinar åt mig.  helgen har liksom mest ägnats åt jobb, tiden räcker knappt till... det är så mycket jag vill göra och så många jag vill träffa.


är jag som veronica maggio, aldrig nöjd?

RSS 2.0